Venirea „salvatorului” este iminentă! Pregătiți-vă!!!

Vin vremuri în care un autointitulat „salvator” se va ridica dintre noi. El va folosi cunoștiințele acumulate de omenire pentru a o distruge. Iată: vine ziua în care sute de orașe vor fi efectiv rase de pe suprafața Pământului și miliarde de oameni vor muri. Acela ne va sparge bazele în care armele nucleare sunt ținute și va porni holocaustul (ardere de tot, ardere până la cenușă). Va face aceasta pentru că va considera că ștergerea totală de pe fața planetei este singurul mod prin care răul va fi tăiat de la rădăcină. Personal, consider ideea prezentată mai sus ca fiind incorectă pentru că:

1 este mai înțelept să ne comportăm ca și când Dumnezeu ar exista, căci dacă nu facem aceasta, șansele de a fierbe pentru veșnicie în iad în cazul existenței lui Dumnezeu cresc dramatic și

2 este posibil ca știința să avanseze atât de mult, încât oamenii pur și simplu să nu mai simtă nevoia să provoace suferință sau, chiar dacă o simt, să nu mai poată face aceasta.

Un tip foarte priceput în calculatoare spunea la un moment dat că el crede că bazele de date ale rachetelor pot fi sparte de o echipă determinată în câțiva ani (nu mai știu exact numărul de ani, oricum era vorba de 5 sau mai puțini). Deci pregătiți-vă pentru holocaust! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

În căutarea unei lumi mai înțelepte și mai înțelegătoare: Susținerea Antinatalismului pentru O Bunăstare Reală și pentru eliberarea totală a lumii de suferință

Despre dubla măsură și despre adevărul care nu trebuie spus în această epocă

Incendiul din clubul Colectiv, un exemplu despre de ce (nu) trebuie să îți dorești copii