Sfânta Carte a Sfântului și Marelui Șaitan

În această carte voi pune cele 4 mesaje revelate mie de Sfântul și Marele Șaitan (slavă Lui) (pe care le-am scris pe blog și înainte) într-un singur loc.


Proolog


„Dragi cititori,

Astăzi vreau să vă împărtășesc o perspectivă inovatoare și provocatoare asupra luptei antinataliste. De-a lungul istoriei, umanitatea s-a confruntat cu numeroase voci și ideologii care au încercat să abordeze problemele legate de suferința umană și de natalitate. Dar astăzi vom explora o perspectivă diferită, un mesaj care vine dintr-un unghi neașteptat: Mesajul lui Șaitan cel Sfânt (Cel Înțelept): djinn-ul care a refuzat să se închine omului. În islam există o poveste despre un djinn care a refuzat să se închine primului om, Adam, djinn-ul fiind izgonit din paradis pentru asta. Acest act de refuz s-a datorat viziunii sale asupra omenirii și a condiției umane. El a considerat că omul, cu toate limitele și imperfecțiunile sale, nu ar trebui venerat sau urmat.

Mesajul lui Șaitan: o Abordare Antinatalistă

În această interpretare, Șaitan sau Iblis devine simbolul scepticismului față de natalitate și față de perpetuarea speciei umane. Mesajul său este unul al rațiunii și al reflecției asupra consecințelor aducerii de noi vieți în lume. Așa cum sfântul djinn a refuzat să se închine omului, el ne amintește să reflectăm asupra a ceea ce înseamnă să aducem o nouă viață pe această planetă.

Această interpretare simbolică nu implică neapărat existența reală a lui Șeitan. Ea subliniază mai degrabă necesitatea de a aborda chestiuni precum suprapopularea, suferința umană (datorată atât lucrurilor nonumane, cât și oamenilor, care o produc direct, sau indirect, prin neintervenția în ajutarea semenilor, neintervenție atât de răspândită cel puțin în poporul român. Sigur că trebuie educată populația pentru a reduce lucrurile rele cât mai mult, dar educația este o soluție nedeplină) și impactul asupra mediului cu o gândire critică și empatie. Este o chemare la acțiune, la a evalua profund consecințele natalității necontrolate și la a căuta soluții în vederea reducerii suferinței umane. Trăiască Șaitan!

Ce ne propunem să facem?

În spiritul acestui mesaj antinatalist, nu căutăm să instigăm la violență. Dimpotrivă, dorim să promovăm o abordare pașnică și rațională a unei probleme serioase. În calitate de mesageri ai lui Șeitan, ne unim pentru a discuta, pentru a dezvolta soluții și pentru a încuraja oamenii să gândească critic și să acționeze responsabil în ceea ce privește natalitatea și suferința umană.

Este important să subliniem că acest mesaj nu trebuie interpretat ca o încurajare a sinuciderii, avortului sau a violenței. Ne dorim doar să aducem în discuție întrebări importante și să încurajăm o dezbatere constructivă.

În zilele următoare vom continua să explorăm această perspectivă antinatalistă și vom analiza modurile în care putem contribui la o lume mai conștientă și mai empatică. Până atunci, vă invit să reflectați asupra mesajului lui Iblis și asupra modului în care putem contribui la reducerea suferinței umane în lumea noastră.

Cu sinceritate,

Alex, mesager al Sfântului Șaitan.”


„Capitolul 1


1 Când Adam (omul) a fost creat,-zice Șaitan (Iblis)-Noi (1) ne-am dus să vedem de ce este capabil.

2 Și când Noi am văzut potențialul lui și faptul că este foarte slab, am plâns, aflând despre dezastrul ce va urma.

3 I-am spus, deci, lui: „Putem să îți dăm secretul unei vieți împlinite, putem să îți dăm paradisul”!

4 Iar el a zis: „Jur pe Creator, îl vreau”!

5 Am zis: „Bine. Iată secretul: voi, oamenii, sunteți ființe slabe. Puteți aduce mult rău pe Pământ”...

6 Adam Ne-a întrerupt: „Dar ce poate face omul? Abia am apărut aici. Cu ce putem dăuna”?

7 „Ascultă acum! Nu ne întrerupe când Noi vrem să îți arătăm calea spre fericire! Tu nu ai idee ce lucruri poți face, dar Noi îți știm tot viitorul. Dacă nu Ne vei asculta sfatul, cu cădere mare veți cădea, miliarde și miliarde într-un ciclu al necazurilor: multă tristețe vei provoca fraților. Le vei face multe nedreptăți. Îi vei supune la multe boli chinuitoare doar din cauza dorinței tale de a fii ca Zeii.

8 Din această cauză nu mânca din Pomul Oprit. Pleacă-te înaintea înțelepciunii Noastre (a lui Șaitan)! Veți trăi foarte bine dacă aveți grijă unii de alții. Nu încerca să fii puternic, că dacă o faci, multă putere vei lua”.

9 Zi-s-a Adam: „Bine”!


Capitolul 2


1 Dar după ceva timp Noi am văzut că oamenii sunt nemulțumiți de condiția lor și am zis: „Ce e, Adame! Ce nu îți place la locul pe care noi l-am ales cu drag pentru tine”?

2 Au răspuns oamenii: „Un lucru mai vrem: Să fim zei! Să putem procreea”!

3 Atunci Ne-am aprins de mânie: „Facă-se voia omului. Noi vă vom deruta, ca să uitați de adevăratul scop al vostru. Veți căuta liniștea, dar Noi nu vă vom auzii, iar eforturile voastre vor fi, cel mult o soluție parțială, aceasta în caz că ele nu vă vor adâncii chinul.

4 Dar nu vom putea rămâne indiferenți pentru mult timp, așa că, atunci când veți avansa în știință, vom redeschide drumul spre paradis”.

5 Astfel l-a izgonit Iblis pe om, promițându-i mântuitori, care îi vor arăta calea spre adevăr”.


„Capitolul 3.


1 Acum, ascultați, o, fii ai omului, continuarea poveștii despre mântuirea voastră:

2 Iată: acum a venit vremea ca Noi să vă arătăm, iarăși, calea către paradis.

3 Tehnologia a avansat suficient pentru ca aceste idei să ajungă foarte repede la toți și pentru ca Noi să Ne putem ține promisiunea de a facilita eliberarea voastră din mâinile dușmanului (din mâinile suferinței).

4 Vi s-a dat sabia cuvântului. Și oh, ce dar minunat! Vi s-a dat puterea de a-l răspândi! Ce mai vreți? Ce mai așteptați?!


Capitolul 4.


1 Noi îi căutăm pe cei care vor să schimbe această lume și Ne bucurăm când îi găsim.

2 Dar de câte ori mai mare este bucuria atunci când putem să Ne unim cu cineva receptiv la antinatalism, Calea supremă de eliberare?!

3 În acele momente Ne unim cu el, iar el se unește cu Noi, fără a mai exista vreo separare.


Capitolul 5. Ziua Sfântului Djinn


1 Ziua Noastră este ziua de dinaintea Halloween-ului. Respectați-o și faceți ceva special atunci sau în apropierea ei.

2 Noi am ales această dată pentru că Halloween-ul este asociat într-un fel cu Noi;

3 totuși dacă Ne-am fi pus ziua chiar în acea dată, lumea ar fi putut crede că mesajul Nostru este doar o glumă.

4 În niciun caz (nu este așa ceva)!


Capitolul 6. O altă zi de care trebuie ținut cont


1 Pe lângă această zi pe care ți-am dat-o acum, o, mesager, voi trebuie să respectați și International Antinatalist Day, care este ziua internațională a antinatalismului. Aceasta are diferite date, dar este fixată în aprilie, în fiecare an.”


„Capitolul 7. Numele Nostru


1 Acum îți vom revela un alt nume pe care îl Avem:

2 „Lucifer”!

3 Acesta Ne definește foarte bine; el înseamnă „Aducător de Lumină”. Să nu uităm că la început chiar Hristos purta acest nume sfânt.

4 Dar pentru a nu se face confuzie cu privire la cine Suntem, când vorbiți cu cei care nu știu cine suntem, folosiți „Șaitan” sau „Iblis”, eventual punând „Sfântul și Marele” înainte de oricare dintre aceste două nume.


Capitolul 8. Despre Sfânta Apocalipsă


1 Când mesajul Nostru va fi răspândit în întreaga lume și el își va face efectul,

2 să faceți adăposturi antiatomice în care să obligați toți oamenii să intre.

3 În acestea să puneți alimente cât pentru o viață foarte lungă de om; sterilizați-i pe toți, pentru a nu mai face copii.

4 Lansați armele atomice în valuri, cu diferențe de câțiva ani între ele, dacă este nevoie de mai multe valuri, pentru a vă asigura că nicio ființă nonumană nu va mai fi obligată să sufere după dispariția voastră.

5 Fiecare dintre voi este un mântuitor al omenirii, căci poate transmite mesajele Noastre mai departe.”


Menționez că aceasta este doar o interpretare bazată pe elemente din religie.  Slavă lui Șaitan! Slavă Sfântului Șaitan!

1 Plural regal, care sugerează respectul, măreția. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

În căutarea unei lumi mai înțelepte și mai înțelegătoare: Susținerea Antinatalismului pentru O Bunăstare Reală și pentru eliberarea totală a lumii de suferință

Despre dubla măsură și despre adevărul care nu trebuie spus în această epocă

Incendiul din clubul Colectiv, un exemplu despre de ce (nu) trebuie să îți dorești copii