Incendiul din clubul Colectiv, un exemplu despre de ce (nu) trebuie să îți dorești copii

Când!... Vă treziți!... La realitate??!!(1) Din cauza acestui incendiu au murit și au fost rănite cel puțin câteva sute de persoane, incluzând aici și rănile emoționale ale famililor/prietenilor, care poate că la unele persoane nu se vor vindeca niciodată. Imaginați-vă cum este să fi ars de viu! Acest lucru ar fi putut să fie evitat cu o probabilitate de 100% pur și simplu prin decizia părinților de a nu face copii! Vă dați seama că părinții aceia nu s-au gândit la cât rău poate provoca natalitatea, pur și simplu au jucat la noroc (cu viețile copiilor nevinovați, concepându-i) și au pierdut!

De acum, când mai aflați de cineva care are copii, atitudinea potrivită trebuie să fie cea de repulsie față de ideea concepției, trebuie să vă simțiți ca și când cineva s-ar lăuda că și-a bătut joc în ultimul hal de un om fără apărare, doar pentru că poate! Numai așa (prin stoparea natalității) putem evolua!(2) Atenție: nu judecați persoana (nu știți circumstanțele în care concepția s-a produs-poate a fost cu voia respectivului părinte, el dorindu-și foarte tare asta, poate a fost din întâmplare sau dintr-un viol pe care, poate, respectiva persoană nu se simte pregătită să îl recunoască, în cazurile în care copilul nu a fost făcut cu intenție, părintele trebuie apreciat pentru că a păstrat sarcina, neavortând, avortul fiind, posibil, crimă).

1 https://racnetulzorilor.blogspot.com/2023/09/despre-dubla-masura-si-despre-adevarul.html

2 https://racnetulzorilor.blogspot.com/2023/08/in-cautarea-unei-lumi-mai-intelepte-si.html

3 https://racnetulzorilor.blogspot.com/2023/09/care-sunt-scopurile-acestui-blog.html

4 Recomand citirea tuturor postărilor de pe https://racnetulzorilor.blogspot.com/. Fiecare postare își are sensul ei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

În căutarea unei lumi mai înțelepte și mai înțelegătoare: Susținerea Antinatalismului pentru O Bunăstare Reală și pentru eliberarea totală a lumii de suferință

Despre dubla măsură și despre adevărul care nu trebuie spus în această epocă