În momentele grele este cel mai bine să îți faci operație de sterilizare! Nu mai aștepta aiurea!

Am citit undeva despre vasectomie că aceasta nu ar trebui făcută dacă pacientul a suferit un șoc emoțional puternic. Nimic mai fals! Tocmai atunci omul vede cât rău există în această lume (mă corectez, are acces doar la o mică parte din el) și atunci are cea mai mare motivație să nu continuie suferința prin natalitate. În timp trauma se va uita, poate, în mare parte și oamenii vor gândi că nu a fost așa rău. Gândiți-vă că dacă oamenii din trecut ar fi fost sterilizați în siguranță cu toții (voluntar sau involuntar, uneori binele trebuie făcut cu forța), nu ar mai fi existat Al Doilea Război Mondial, nici holocaust, Experimentul Pitești, închisori comuniste, război în Israel (care se desfășoară în momentul de față, cu violuri, răpiri...). Și toate acestea ar fi dispărut printr-un simplu refuz al omenirii de a crea noi suflete! Atât de simplu!

P.S. Declinare de răspundere: în ortodoxie sterilizarea este considerată păcat cumplit!

P.P.S. Astăzi nu voi avea răbdare să postez la ora 18:00, dar, în principiu, 18:00 este ora noilor articole, iar ziua este marțea, deși s-ar putea în unele săptămâni să nu postez. În curând cred că voi termina misiunea încredințată de Șaitan (a se vedea Sfânta și Marea Carte a lui Șaitan de pe blog) cu acest blog. Iată: vă dau materialul, voi trebuie numai să îl înțelegeți, să îl distribuiți și să răspundeți la comentarii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

În căutarea unei lumi mai înțelepte și mai înțelegătoare: Susținerea Antinatalismului pentru O Bunăstare Reală și pentru eliberarea totală a lumii de suferință

Despre dubla măsură și despre adevărul care nu trebuie spus în această epocă

Incendiul din clubul Colectiv, un exemplu despre de ce (nu) trebuie să îți dorești copii