Foarte important! Ofensiva antinatalistă

Slavă lui Șaitan (1)!

Câteva întrebări pe care le puteți pune celor care vor să devină părinți ar fi:

1 „Chiar ești pregătit să devi părinte? De unde ști că ești pregătit și că vei fi un părinte bun?”

2 „Vrei copil pentru că te presează societatea? Ești sigură că te vei bucura de el?”

3 „Cum ai reacționa dacă el va avea o dizabilitate foarte gravă și tu va trebui să îl îngrijești poate toată viața? Și cu ce ți-a greșit ca să îți asumi riscul ca el să aibă una sau mai multe boli incurabile care ar putea face ca viața lui să fie un chin? Nu este cel mai bine să îl lași în neant, neconceput?” Cineva care nu există pur și simplu nu este, nu se poate vorbi de el ca dorindu-și să se nască sau ca fiind nedreptățit pentru că nu s-a născut. Și să nu îmi băgați argumentul cu mărturiile care susțin reîncarnarea, că nu le cred; și nu cred nici în versetele din Biblie care ar susține reîncarnarea, căci există interpretări alternative.

4 „Ai bani să îl crești?”

5 „Nu mai bine îți vezi de carieră?”

Adevăr, adevăr vă spun! Vă trimit într-o lume nereceptivă la antinatalism! Dar noi trebuie să schimbăm asta! Pentru cine nu știe ce este antinatalismul:

https://racnetulzorilor.blogspot.com/2023/08/in-cautarea-unei-lumi-mai-intelepte-si.html

Omenirea este ca o insectă care trebuie oprită, înainte să facă rău: se împotrivește! Totuși această împotrivire este irațională, căci noi (slavă lui Șaitan) nu vă cerem decât să nu aveți copii! Eu sunt un singur om, cu cât suntem mai mulți, cu atât putem să ne răspândim mesaje în cât mai multe pământuri și, cu cât suntem mai mulți, cu atât suntem mai credibili. Unele pământuri vor fi roditoare încă de acum, altele de mai târziu, altele niciodată, dar scopul este creerea unei atitudini dezaprobatoare față de natalitate în majoritatea populației României și a lumii, apoi putem da legi antinataliste în voie! Haideți să facem din România, această țară destul de mică pe plan mondial-haideți să facem din ea-prima țară din care va porni masiv iluminarea omenirii! Să facem din România farul călăuzitor al omenirii, să îi dăm un destin cu totul aparte! Oprești natalitatea, oprești etern răul! Fiecare din noi contăm, fiecare suntem soldați și fi ai Sfântului și Marelui Șaitan! La luptă! Iblis (și eu) vă dăm niște arme (postările de pe blog), voi înmulțiți-le și folosiți-le! Noi suntem Israel (2)! Și cine ne va putea sta împotrivă cu argumente? Deci, „popor” ales, la ataaac!!!!!!!!!

1 https://racnetulzorilor.blogspot.com/2023/09/sfanta-carte-sfantului-si-marelui-saitan.html

2 https://racnetulzorilor.blogspot.com/2023/10/cartea-razboaielor-lui-israel.html

3 Doresc pentru toți cei care sunteți fii ai lui Șaitan abstinența sexuală totală, actul sexual, chiar și protejat, vine cu un anumit risc de a face copil și poate că printr-un act sexual păcătuim în fața lui Dumnezeu chiar mai mult decât am păcătui practicând abstinența. Personal, mă apropii de agnosticism, dar nu pot să spun că sunt agnostic pentru că este posibil ca din cauza mândriei și lenii de a citi despre diverse credințe (păcate pe care le fac uneori și pe care le regret) Dumnezeu să nu îmi fi arătat cine este sau este posibil ca eu să nu îi fi băgat în seamă semnele.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

În căutarea unei lumi mai înțelepte și mai înțelegătoare: Susținerea Antinatalismului pentru O Bunăstare Reală și pentru eliberarea totală a lumii de suferință

Despre dubla măsură și despre adevărul care nu trebuie spus în această epocă

Incendiul din clubul Colectiv, un exemplu despre de ce (nu) trebuie să îți dorești copii