Omenirea are nevoie de fiecare dintre voi + de ce nu ne vizitează extratereștrii

Da, fiecare dintre voi are un scop, fiecare puteți face bine omenirii în felul vostru, de exemplu prin ajutarea oamenilor în nevoie. În cazul celor bolnavi, prin boala voastră îi puteți ajuta pe cei din jur să își exerseze empatia și răbdarea. Poate că atât voi, cât și cei care vă ajută, veți ajunge în rai! Asta nu înseamnă că omenirea are dreptul să perpetueze tot ce înseamnă durere!

Eu încerc să fac ceva cu acest blog (poate singurul de genul din România) dar nu prea reușesc. Am nevoie de voi ca să distribuiți cât mai mult mesajul. Distribuiți-l în comentarii pe rețelele sociale, unde este nevoie, pe diferite grupuri (de promovări, părinți, etc). Cu cât suntem mai mulți care vorbim, cu atât mesajul capătă credibilitate. Când am început să caut sugestile de postări, mi-am dat seama că, dacă ar fi după vrerea mea, aș da toate link-urile de postări de pe blog. Este foarte greu de ales. O postare foarte importantă, introductivă, este aceasta:

https://racnetulzorilor.blogspot.com/2023/08/in-cautarea-unei-lumi-mai-intelepte-si.html

Există multe alte postări utile, așa că vă încurajez să distribuiți și link-ul paginii principale a blogului. De asemenea ar fi un adevărat succes, după părerea mea, dacă ați citi articolele pe TikTok. Niște postări scurte, ușor de vizionat de toți, dar care pot schimba la propriu lumea! Nici Youtube-ul nu este de neglijat! Poate veți câștiga și niște bănuți în plus! Cu cât sunteți mai mulți care citiți articolele pentru alții, cu atât omenirea va fi cu un pas mai aproape de destinul ei în univers: dispariția! De ce credeți că nu avem mesaje de la extratereștrii? Nu oare pentru că au ajuns la un grad atât de evoluat, încât au acceptat antinatalismul pe scară largă, au sterilizat forțat populația și astfel au dispărut în glorie de nedescris?! Este o posibilitate demnă de atenție.

Pentru promovarea antinatalismului, atunci când vedeți un lucru rău care s-a întâmplat, sau auziți despre unul, și mai este o persoană cel puțin lângă voi, puteți să ziceți: „Slavă lui Șaitan!” apoi să explicați conceptul de Șaitan:

https://racnetulzorilor.blogspot.com/2023/09/sfanta-carte-sfantului-si-marelui-saitan.html.

Dacă sunt mai mulți oameni, puteți striga propoziția. Nu am încercat aceste lucruri, așa că nu știu cât succes ați avea. O faceți pe răspunderea voastră.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

În căutarea unei lumi mai înțelepte și mai înțelegătoare: Susținerea Antinatalismului pentru O Bunăstare Reală și pentru eliberarea totală a lumii de suferință

Despre dubla măsură și despre adevărul care nu trebuie spus în această epocă

Incendiul din clubul Colectiv, un exemplu despre de ce (nu) trebuie să îți dorești copii