Care sunt scopurile acestui blog?

Scopurile sunt:

1 educarea populației și dezbaterea argumentelor antinataliste.

2 Pușcărie pentru cei care fac avort. Trebuie pedepsit chiar mai rău decât crima. Înainte de ilegalizarea avortului trebuie făcută o campanie serioasă de educație sexuală și religioasă (și chiar și după aceea).

3 Ilegalizarea natalității (personal, consider natalitatea aproape la fel de rea ca și crima sau avortul pentru că ea este sursa a tot răul). Ar trebui ca cei care au mai mult de un copil să plătească o amendă pentru fiecare copil, inclusiv pentru primul (mă gândesc la posibilitatea ca primul copil să vină pe lume din cauza unui viol, act pentru care femeia nu este vinovată), iar statul să nu le dea niciun beneficiu în afară de educație gratuită pentru urmași (ne dorim un popor educat).

Informațiile de pe acest blog sunt în scop de educare, rog pe altcineva (oricâți vor vrea) să facă mai departe cunoscute ideile. Eu nefiind genul de persoană căreia să îi placă să se expună, nu pot face mai mult decât scrierea pe blog, promovarea către prieteni și scrierea de comentarii antinataliste unde este nevoie de asta.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

În căutarea unei lumi mai înțelepte și mai înțelegătoare: Susținerea Antinatalismului pentru O Bunăstare Reală și pentru eliberarea totală a lumii de suferință

Despre dubla măsură și despre adevărul care nu trebuie spus în această epocă

Incendiul din clubul Colectiv, un exemplu despre de ce (nu) trebuie să îți dorești copii