Cum poți deveni voluntar al acestui blog? Și cum poți propovăduii antinatalismul?

Oricine crede în antinatalismul promovat în aceste postări este voluntar! Oricine vorbește cu prietenii, încercând să îi convingă că antinatalismul este calea și adevărul este un demn propovăduitor, un om evoluat! Tot voluntarul, la fel ca și tot propovăduitorul care este și voluntar este numit de mine „om al păcii”, „persoană cu adevărat fericită”, „deschizător de drumuri”, „propovăduitor al speranței”, „eliberator de suferință”, „erou al omenirii”, „locuitor de mare cinste al planetei Pământ”! Iar tot cel care suferă din cauză că primește cuvinte urâte pentru că a dorit să aducă lumina este cu adevărat un martir pentru această cauză!


Acum, iată cum consider eu că trebuie făcută promovarea de către propovăduitori pe rețelele sociale, cum ar fi Youtube. Atunci când găsiți videoclipuri în care se vorbește despre scăderea natalității, în care sunt oameni care își doresc copii sau în care se spune ce cadou frumos faci prin concepție, puteți posta comentarii de genul (preferabil persoanele care citesc lucruri antinataliste ar trebui să aibă peste 18 ani ca să înțeleagă corect mesajul, sau, mă gândesc eu, minim de la 16 ani în sus):  „Gândiți-vă numai câtă suferință există în lume: violuri, trafic de persoane, persoane torturate pentru că nu vor să facă voia traficanților... aducerea unui copil într-o astfel de lume în care este posibil să aibă parte de suferințe inimaginabile este cumplit de imorală și ar trebui pedepsită cu închisoarea. Probabil că acel suflețel nu își poate da consimțământul informat să vină aici! Nu se poate apăra de naștere, iar sinuciderea implică, în primul rând consecințe religioase mai mult decât catastrofale (în religiile despre care am citit până acum: islam și ortodoxie, plata sinucigașului este iadul)! Natalitatea trebuie scăzută la 0! Cât mai repede! Orice amânare este imprudentă! Pe lângă consecințele religioase, mai sunt și cele ce îi privesc pe apropiați: suferința lor psihologică. De asemenea, să nu uităm de suferința sinucigașului! Eu sunt într-o căutare religioasă, cred într-un Dumnezeu care este interesat de noi și care ne ajută, dar de ce să se ajungă aici (la suferință)? Există abordări cu mult mai realiste decât natalitatea, cum ar fi adopția și ajutorul celor care deja s-au născut.


Să nu se înțeleagă greșit, nu încurajez avortul!


https://racnetulzorilor.blogspot.com/2023/08/in-cautarea-unei-lumi-mai-intelepte-si.html




P.S. Pentru cei aflați în suferință există și psihologul, dar câți se pot deschide pentru a primi vindecarea (sau, cel puțin ameliorarea)?”.


De asemenea, consider că scrierea și cântarea de melodii antinataliste ar fi extrem de utilă pentru a aduce cunoașterea la cât mai mulți oameni.


Vă încurajez să dați sfaturi în comentarii sau să discutați în contradictoriu (sigur, accept și pronataliști. Încurajez discuțiile fără cuvinte urâte)! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

În căutarea unei lumi mai înțelepte și mai înțelegătoare: Susținerea Antinatalismului pentru O Bunăstare Reală și pentru eliberarea totală a lumii de suferință

Despre dubla măsură și despre adevărul care nu trebuie spus în această epocă

Incendiul din clubul Colectiv, un exemplu despre de ce (nu) trebuie să îți dorești copii